Ügyfeleink véleménye

Amit ők mondanak, az valójában úgy is van. A gépeik önmagukért beszélnek, jól átgondolt tervezés után olyan gépeket gyártanak, ami hosszútávon megbízható és strapabíró. Az idő is ezt igazolta, hiszen évek óta használom őket, azóta is 100%-osan elégedett vagyok velük.Első ránézésre, amikor megláttam a gépeket, masszívnak láttam, semmi olyan hibát nem vettem észre, ami ronthatná a gép minőségét.

Balogh Ferenc, Egyéni vállalkozó

ETALON a neve, választ ad mindenre. Szerintem az összes európai nagy gyártók gépeit forgalmazó kereskedő sírva nevetett, hogy mit is akar egy magyar kisvállalkozás ezen a piacon, aztán megismerve Tibort és a GÉPET már csak sírt!!! Több nagyon komoly gépet használunk a műhelyben, de ezt mutatom meg mindenkinek a legnagyobb büszkeséggel, hisz magyar!!! Több oldalon keresztül tudnék sztorizni nagy gyártókat forgalmazó kereskedő által nyújtott professzionális szerviz szolgáltatásáról!!! Vicc az egész!!! Tiborék sikere az, hogy ő nem egy kereskedő, hanem ő A GYÁRTÓ, mindent tud a gépről és minden alkatrész van a polcon azonnal. Eddig kétszer volt kisebb meghibásodás a gépen, délután telefonáltam, másnap reggel kint voltak az Etalonos kollégák és megcsinálták (nem kellet e-mailt küldeni, képeket, várni a válaszra, majd heteket az alkatrészre). Az ETALON Cég nagysága abban rejlik, hogy kicsi!! Mindenkinek csak ajánlani tudom, tiszta szívvel, ebben a szegmensben jobbat nem tudtok venni, csak drágábbat. 10-es skálán! Gépbemutatás, szaktanácsadás, marketing: 10; Szállítási határidő betartása: 10; Szállítás, beüzemelés: 10; Szervizszolgáltatás: 10; Kapcsolattartás: 10

Vitek Róbert, Vit-Wood Kft., ügyvezető

Kiváló magyar termék, melyre jogosan lehet büszke az Etalon. Gyors, maximálisan pontos és nagyon megbízható, igazi felsőkategóriás gép. Bátran ajánlom bárkinek, nagyon jó választás és ami számunkra is nagyon fontos volt, hogy nagyon korrekt csapat áll a háttérben!

Csillag Zoltán, Mega-Tolóajtó Kft., ügyvezető – tulajdonos

<
Európai Regionális Fejlesztési Alap