Termékek

Etalon komplex rendszer

Mindig is az ügyfeleink és a gépeinken dolgozó szakemberek érdekeit tartottuk szem előtt. Ezért kialakítottunk egy olyan rendszert, ami megkönnyíti a vállalkozás életét. Lássuk ennek előnyeit.

Érdekel »

Etalon táblafelosztó gép

Minden korszerű lapszabászat elengedhetetlen gépe, ahol fontos a pontosság, a vágási minőség és a termelékenység. Prémium minőségű, magyar gyártású CNC táblafelosztó gép.

Érdekel »

Etalon függőleges lapszabászgép

Ha fontos a helytakarékosság, akkor jó választás a függőleges konstrukció. Gyors és egyszerűen kezelhető. Masszív szerkezet, lineáris csapágyazás, prémium minőségű alkatrészek.

Érdekel »

Etalon vákuumos emelő

Az anyag sérülésmentesen mozgatható és a mellékidők is lényegesen csökkennek a gyors mozgásának köszönhetően. A legfontosabb, hogy így ténylegesen egy emberessé válik a szabászgép működtetése.

Érdekel »

Etalon porelszívó gép

A nagy teljesítményű elszívónk kifejezetten faipari műhelyek számára lett kifejlesztve. Saját gépeinkkel összhangban - automatikusan működnek, csak akkor, amikor tényleg szükség van elszívásra.

Érdekel »

Etalon lapszállító kocsi

A szabvány bútorlapok méretéhez kialakított szállítókocsin könnyen tárolhatóak kisebb darabok is, a sűrűn elhelyezett hátfal betéteknek köszönhetően. Az üzemen belüli szállítás és tárolás kiváló eszköze.

Érdekel »
<