Termékek

Etalon komplex rendszer

Mindig is az ügyfeleink és a gépeinken dolgozó szakemberek érdekeit tartottuk szem előtt. Ezért kialakítottunk egy olyan rendszert, ami megkönnyíti a vállalkozás életét. Lássuk ennek előnyeit.

Érdekel »

Etalon táblafelosztó gép

Minden korszerű lapszabászat elengedhetetlen gépe, ahol fontos a pontosság, a vágási minőség és a termelékenység. Prémium minőségű, magyar gyártású CNC táblafelosztó gép.

Érdekel »

Etalon vákuumos emelő

Az anyag sérülésmentesen mozgatható és a mellékidők is lényegesen csökkennek a gyors mozgásának köszönhetően. A legfontosabb, hogy így ténylegesen egy emberessé válik a szabászgép működtetése.

Érdekel »

Etalon visszahordó asztal

Manapság az élzáró gépek elengedhetetlen kiegészítője egy korszerű visszahordó asztal, amely segítségével az élzárás egyaránt válik hatékonyabbé és egyszerűbbé. Tökéletes választás erre az ETALON saját fejlesztésű eszköze, amely a visszahordók legelőnyösebb tulajdonságait ötvözi egy eszközben.

Érdekel »

Etalon függőleges lapszabászgép

Ha fontos a helytakarékosság, akkor jó választás a függőleges konstrukció. Gyors és egyszerűen kezelhető. Masszív szerkezet, lineáris csapágyazás, prémium minőségű alkatrészek.

Érdekel »

Etalon porelszívó gép

A nagy teljesítményű elszívónk kifejezetten faipari műhelyek számára lett kifejlesztve. Saját gépeinkkel összhangban - automatikusan működnek, csak akkor, amikor tényleg szükség van elszívásra.

Érdekel »

Etalon lapszállító kocsi

A szabvány bútorlapok méretéhez kialakított szállítókocsin könnyen tárolhatóak kisebb darabok is, a sűrűn elhelyezett hátfal betéteknek köszönhetően. Az üzemen belüli szállítás és tárolás kiváló eszköze.

Érdekel »
<
Európai Regionális Fejlesztési Alap