Etalon visszahordó asztal

Manapság az élzáró gépek elengedhetetlen kiegészítője egy korszerű visszahordó asztal, amely segítségével az élzárás egyaránt válik hatékonyabbé és egyszerűbbé. Tökéletes választás erre az ETALON saját fejlesztésű eszköze, amely a visszahordók legelőnyösebb tulajdonságait ötvözi egy eszközben.

Etalon bemutató film

NÉZZE MEG GÉPÜNKET MŰKÖDÉS KÖZBEN

A gép tulajdonságai

Egy modern lapszabászat elengedhetetlen gépe az élzáró berendezés. Hiszen az emberi tényezőktől mentes gyártás és kiváló felületi minőség nem érhető el hagyományos technológiával. Nem mellékes emellett a berendezés gyorsasága és az, hogy működtetéséhez elegendő lenne egy ember.

Az egyetlen kritikus tényező az alapanyag betáplálása a gépbe. Jelentős költségtöbbletet jelenthet, hogy a gép kiszolgálásához nem elegendő egy ember, ha ki szeretnénk használni egy modern élzáró gép gyorsaságát.

Ahhoz, hogy a berendezés üzemeltetéséhez ténylegesen elegendő legyen egy ember, valamilyen visszahordót kell telepíteni a gép mellé. A legjobb megoldás erre az ETALON panelvisszahordó készüléke.

Működési elv

A gépkezelő az élzáró gép betáplálási pontjánál áll és az alapanyagon szereplő címkének megfelelően behelyezi a bútorlap darabot az élzáró gépbe. Hagyományos esetben végig kell kísérnie a darabot az élzáró mellett vagy gép másik végénél várnia kellene az elkészült élzárásra, majd a következő él szerint a gép elejéhez visszasétálva ismét berakni azt az élzáró gépbe. Hogy a mellékidőket csökkentse, egy cégnél gyakran több ember kezeli a gépet. Több kezelő kell nagy táblák élzárása esetén is.

Az ETALON modern visszahordó rendszere az élzáró végén elkészült alapanyagot egy állítható bevont szalagos rendszer átvezeti a légpárnás asztalra, amiről a szenzorok jelzése után lebillenti az anyagot a szállítószalagra. Majd a szállítószalag végén lévő szintén légpárnás asztalra továbbítja azt, a gépkezelő mellé, hogy ismét az élzáró gépbe rakhassa azt.

Ezzel a módszerrel az élzáróba folyamatosan történik a betáplálás, egyszerre több anyag is lehet a gépben. A hibázási lehetőség is kisebb ugyanis a gépkezelőnek nincs más dolga, csak egyhelyben állva a címke utasításait követve átrakni a munkadarabot a légpárnás asztalról a gépbe.

Főbb jellemzők

 • Egyedileg beállítható felhordó szakasz, hogy kompatibilis legyen minden élzáró géppel
 • Gumi bevonatos felhordó elemek az alapanyag kímélése érdekében
 • Légpárnás billenő asztal a könnyed csúszásért
 • Lökő mechanizmus a nehezebb darabok lecsúsztatására
 • Saját nagy teljesítményű ventilátor a légpárnás asztalokhoz
 • Visszafordító görgő az nagyméretű anyagok szállítószalagra forgatásához
 • Bevonatos szállítópálya szakasz az anyag kímélése érdekében
 • Állítható szállítópálya sebesség, hogy összehangolható legyen akármilyen élzáró géppel
 • Légpárnás leadó asztal a kényelmes mozgatásért
 • Egyszerű vezérlőfelület, egyszerű és egyértelmű kezelés
 • Teljesen személyre szabhat, moduláris rendszer

Alkalmazása: tulajdonképpen minden anyaghoz, amit egy élzáró gépen használni lehet.

A szállítópálya hosszával kapcsolatban rugalmasan alkalmazkodunk a megrendelő élzáró gépéhez és igényeihez. Ezzel kapcsolatban keressen minket kérdéseivel!

Referenciáink

Az Etalonnál kizárólag prémium műszaki tartalmú gépeket készítünk, melyek tervezéséhez alapul vesszük a szakemberek gépkezelői szempontjait, felhasználói igényeit, tapasztalatait. Nálunk nem a gép határozza meg a munkavégzést, hanem a szakember, aki dolgozik vele! Gépeink kezelését bárki képes gyorsan elsajátítani, hiszen egyszerű és egyértelmű eligazodni azokon, akár betanítás nélkül is. Ha mégis kérdése merülne fel, gyártóként közvetlen segítséget nyújtunk Önnek.

Ajánlatkérés

AJÁNLATKÉRÉSÉRE 1-3 MUNKANAPON BELÜL VÁLASZOLUNK!


  * Kötelező mező

  Kérdése van?

  KERESSEN MINKET BŐVEBB INFORMÁCIÓÉRT: 30 / 975 - 9716
  Visszahívást kérek
  Árajánlatot kérek
   
  Látogasson el bemutatótermünkbe!5520 Szeghalom, Érmelléki Ipari Park 1.
  <
  Európai Regionális Fejlesztési Alap